garantie & klachten

Garantie van Moms & Bears

Ik ben erg blij met mijn producten en ik doe logischerwijze mijn best om deze in de best mogelijke staat aan jou te leveren. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling defect raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij mij hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zal ik kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Ik raad je aan om je klacht eerst bij mij kenbaar te maken door te mailen naar info@momsandbears.com. Samen overleggen we dan wat de gewenste oplossing is. Dit zou vervanging van het product kunnen zijn, vervanging d.m.v. een vergelijkbaar product, een geldelijke compensatie of volledige restitutie.

Retourneren na klacht

Zodra je contact met mij hebt opgenomen gaan we samen kijken naar de beste oplossing voor jouw klacht. Mocht de uitkomst hiervan zijn dat je de producten gaat retourneren, dan ontvang je van mij een retourlabel (hierdoor zijn er voor jou geen verdere kosten verbonden aan het retourneren), ook kan het zijn (in het geval van grotere orders) dat ik de artikelen zelf bij je komen afhalen.

Hoe het retourneren in z’n werk gaat vind je op onze pagina: Retourneren.

Andere opties

Leidt ons contact niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via deze link.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Vind je deze pagina leuk of interessant? Deel ‘m dan gerust. Vind ik alleen maar leuk!