Over mij

Hi! Ik ben Manoek 

Sinds 2020 ben ik trotse eigenaresse van Moms & Bears!

Toen ik bezig was met het inrichten van de babykamer voor mijn zoontje, werd ik overweldigd door het enorme aanbod van babyproducten en decoraties op de markt. Vooral bij het kiezen van een babymobiel kwam ik er niet uit; geen enkele mobiel paste bij het specifieke beeld dat ik in gedachten had voor de kamer van mijn zoontje.
 

Op zoek naar de perfecte mobiel voor in de babykamer

Tijdens mijn babyshower kreeg ik een prachtige verrassing van een goede vriendin: een handgemaakte babymobiel die ze speciaal voor mijn zoontje had ontworpen. Dit unieke en persoonlijke cadeau inspireerde mij enorm en vormde de basis voor mijn eigen concept.
 
Moms & Bears begon heel klein om lekker bezig te zijn met mijn handen en een doel te hebben voor wat ik maakte. Veel vrienden kregen baby’s en ik maakte voor hen een mobiel. Door mond-tot-mond reclame kreeg ik hier en daar wat opdrachten binnen en nu verzend ik mijn mobiels naar alle kanten van de hele wereld. Alle ontwerpen teken ik zelf en zijn dus uniek.
 

 Ik begrijp hoe leuk het is als elk detail in de babykamer perfect past bij de sfeer en stijl die je voor ogen hebt.

Je kunt bij mij ook je eigen mobiel laten onwerpen, alle mobiels die je op deze website vindt zijn immers zo begonnen. Volg je mij op Instagram voor een kijkje achter de schermen?
 

Laat mij je helpen om de perfecte babymobiel te creëren die speciaal is afgestemd op het kamertje van jouw kleintje. Samen kunnen we een uniek en betoverende mobiel maken dat een blijvende herinnering zal zijn aan de bijzondere tijd van het opgroeien van jouw kindje.

 

kijkje achter de schermen
Oceaan mobiel met blauwe kwallen en schelpen en walvis

Vind je deze pagina leuk of interessant? Deel ‘m dan gerust. Vind ik alleen maar leuk!