Verzenden en retourneren bij Moms & Bears

Verzendbeleid voor Gepersonaliseerde Items (6 – 8 Weken Levertijd)

Bij Moms & Bears begrijpen we dat je uitkijkt naar het ontvangen van je gepersonaliseerde items en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je bestelling op tijd en in perfecte staat wordt geleverd. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt met betrekking tot onze verzendprocedures en -voorwaarden:

Verwachte Levertijd:

Onze gepersonaliseerde items worden met de hand gemaakt en met de grootste zorgvuldigheid en aandacht voor detail volgens jouw wensen. Vanwege dit op maat gemaakte proces duurt het ongeveer 8 weken voordat je bestelling gereed is voor verzending.

Verzending en Levering:

Zodra je bestelling klaar is voor verzending, ontvang je een melding met een trackingnummer, zodat je de status van je pakket kunt volgen. We verzenden bestellingen naar het door jou opgegeven afleveradres. Zorg ervoor dat je de juiste verzendgegevens hebt verstrekt om ervoor te zorgen dat je pakket correct wordt afgeleverd. De levertijd kan variëren op basis van je locatie en de verzendmethode die je hebt gekozen bij het afrekenen. We bieden doorgaans verschillende verzendopties om aan je behoeften te voldoen.

Verzendkosten:

De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht van je bestelling en de geselecteerde verzendmethode. Je kunt de verzendkosten tijdens het afrekenen bekijken voordat je je bestelling plaatst.

Internationale Verzending:

We bieden internationale verzending voor onze klanten over de hele wereld. Houd er rekening mee dat internationale zendingen mogelijk langer duren vanwege douane- en lokale leveringsprocedures.

Bestellen via de website van moms & bears

Bestellen via de webshop gaat heel eenvoudig. Je wordt namelijk vanzelf door het bestelproces geloodst. Je ziet in je winkelwagen meteen de tarieven en je kunt tijdens het afrekenen eventuele kortingscodes invoeren waardoor het eindbedrag automatisch aangepast wordt.

Jij bepaalt hoe je betaalt!

iDeal, Bankcontact, Visa, etc

Facturen betalen bij wholesale bestellingen of op maat gemaakte orders

In de mail met je factuur vind je verschillende mogelijkheden waarop je jouw nota kunt voldoen. Net wat jij prettig vindt!

Betaalverzoek of tikkie

Soms is het mogelijk om via een tikkie of ander betaalverzoek te betalen. Let op! Dit gebeurt enkel op fairs en markten en in overleg.

Betalen bij afhalen

Wil jij jouw webshopbestelling bij mij afhalen? Dit kan enkel na overleg! Bij sommige producten kun je hier ook in het bestelproces voor kiezen.

Retourzendingen en Terugbetalingen

Omdat onze items op maat zijn gemaakt volgens jouw specificaties, kunnen we doorgaans geen retourzendingen accepteren, tenzij er sprake is van fabricagefouten of schade tijdens het transport. Neem bij eventuele problemen contact met ons op, zodat we een oplossing kunnen vinden.

Vind je deze pagina leuk of interessant? Deel ‘m dan gerust. Vind ik alleen maar leuk!