Handmade Wagenspanners

Bekijk ook eens mijn
Handmade Babyspeelgoed | Vilten Babymobielen | Maatwerk Mobielen

 

Heerlijk op pad met je baby. In de wandelwagen, maxicosi of reiswieg ontdekt jouw kleintje steeds meer van de wereld. Een herkenbare wagenspanner kan dan veiligheid bieden en het uitje extra prettig maken.

Een unieke wagenspanner van Moms & Bears

Baby’s hechten veel waarde aan herhaling, herkenbaarheid en veiligheid. Een eigen wagenspanner draagt daar aan bij. De bekende vormen en geluiden vormen die belangrijke veilige basis voor jouw kindje. En als ze iets groter worden is zo’n wagenspanner natuurlijk nog leuker om naar te kijken!

Een wagenspanner als kraamcadeau!

Een wagenspanner verveelt nooit! Zeker niet als de spanner helemaal naar jullie wens is vormgegeven. In de favoriete kleurtjes, vormpjes, diertjes of figuurtjes is dit een fantastisch kraamcadeau.

Bestel jouw wagenspanner in onze webshop

Bestellen gaat heel makkelijk. Doorloop de bestelstappen en ik ga aan de slag met jouw wagenspanner! Natuurlijk kun je jouw artikel laten verpakken als mooi cadeautje!

Duurzame producten met een persoonlijke touch

We geloven in de kracht van het handgemaakte, omdat het een stukje van ons hart met je deelt. Onze babymobielen zijn gemaakt om generaties lang mee te gaan, om herinneringen te creëren en door te geven.

Vind je deze pagina leuk of interessant? Deel ‘m dan gerust. Vind ik alleen maar leuk!