Speenkoorden voor jouw kleintje

Bekijk ook eens mijn
Handmade Babyspeelgoed | Vilten Babymobielen | Wagenspanners

Speenkoorden

Zodat je nooit meer een speentje hoeft te verliezen! Want met de speenkoorden van Moms & Bears is dat verleden tijd! Door het handige en vooral veilige knijpsysteem blijft het speenkoord goed zitten aan het kledingstuk van je kindje.

Een speenkoord naar wens

Shop één van de speenkoorden in onze webshop, of laat een prachtig speenkoord naar wens maken. Maatwerk! Als jouw kindje een speenliefhebber is, weet je dat je eigenlijk niet meer kunt zonder speenkoorden.

Een speenkoord als kraamcadeau!

Een speenkoord komt altijd van pas! Zeker als deze lekker lang mee gaat en helemaal naar jullie wens is vormgegeven. In de favoriete kleurtjes, vormpjes, diertjes of figuurtjes is dit een fantastisch kraamcadeau.

Bestel jouw speenkoord in onze webshop

Bestellen gaat heel makkelijk. Doorloop de bestelstappen en ik ga aan de slag met jouw speenkoord! Natuurlijk kun je jouw artikel laten verpakken als mooi cadeautje!

Duurzame producten met een persoonlijke touch

We geloven in de kracht van het handgemaakte, omdat het een stukje van ons hart met je deelt. Onze babymobielen zijn gemaakt om generaties lang mee te gaan, om herinneringen te creëren en door te geven.

Vind je deze pagina leuk of interessant? Deel ‘m dan gerust. Vind ik alleen maar leuk!